Windows 10 yhteensopivuusongelmat USB-mokkuloiden kanssa

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/windows-10-yhteensopivuusongelmat-usb-mokkuloiden-/

Windows 10 on tuonut mukanaan yhteensopivuusongelmia USB-kytkennällä liitettäviin mokkuloihin. Emme suosittele päivittämään Windows 10 – käyttö järjestelmään, mikäli käytössäsi on USB-portin kautta liitettävä mokkula.

Laitteiden tuki Win10:lle riippuu laitevalmistajasta. Lisäksi on mahdollista, että vanhimpia mokkuloita ei teknisistä syistä saada Win10-yhteensopiviksi. Windows 10 – yhteensopivuus selviää laitteen teknisistä tiedoista (laitteistovaatimukset) https://www.dna.fi/tuki-mokkulat

Windows 10 kanssa toimivat tällä hetkellä USB-kytkennällä seuraavat mokkulat:
Kaikki ZTE:n valmistamat USB-mokkulat
Huawein uudemmat USB-mokkulat (esim. myynnissä oleva E3372) joissa ei ole DNA Netti yhteysohjelmaa

DNA Matkamokkula WLAN S (Sierra) ei tällä hetkellä toimi USB-yhteydellä Windows 10:ssä. Tässä tapauksessa voit käyttää vanhempaa Windowsin versiota tai tietokoneen USB-porttiin kytkettävää WLAN-sovitinta. Mokkulaan on tulossa ongelman korjaava päivitys noin kuukauden kuluessa.

Vanhempiin mokkuloihin saattaa tulla syksyn aikana päivityksiä, jotka lisäävät Win10-tuen. Parhaiten päivitystilanteen tiedot saat suoraan valmistajalta.

Mikäli käytössäsi on vanhempi mokkula, jonka kanssa on esiintynyt ongelmia, suosittelemme harkitsemaan vaihtoa uuteen mokkulaan. https://www.dna.fi/liikkuvalaajakaista”